Italia

Middelhavsøyene våre - OLEIFICIO SAN CALOGERO -SICILIA

  • En perfekt balansert olivenolje som fremhever smaken av friske mandler
  • En autentisk liten perle
  • Extra virgin olivenolje håndplukkede oliven presset innen 24 timer
kr 599,00
Item code:
71SCCV500
EAN code:
3547130107409
Contenance:
500 ml

Oleificio San Calogero er en autentisk liten perle, en invitasjon til å reise til Middelhavets vakreste hage: Sicilia.

Siden 1923 har familien Santangelo viet seg til å dyrke hundre år gamle oliventrær og produsere karakteristiske olivenoljer. Denne eksepsjonelle Grand Cru-oljen er produsert av Nocellara del Belice-oliven som høstes for hånd og knuses tre timer etter innhøsting. Den vitner om gammel siciliansk kunnskap. Denne runde, kjøttfulle olivenen er selve symbolet på siciliansk fortreffelighet. Den dyrkes hovedsakelig i Belice-dalen og har en beskyttet opprinnelsesbetegnelse (DOP).

Intensitet:  
Aromatiske Profiler: Vegetabilsk
Aromatiske toner: Fersk Mandel, Tomatblad, Klippet Gress
Oliven: 60% Arbequina 20% Picual 20% Empeltre
Land: Italia
Innhøsting dato: 1. okt. 2023
Produsent: Giuseppe Santangelo

Tomate-Burrata, linguine med muslinger, gnocchi, risotto à la tomate.

Navne: Oleificio San Calogero - Sicilia 

Netto mengde: 500ml

Opprinnelse: Italia

Ingredienser: Olives 100% Nocellara del Belice

Spesielle lagringsbetingelser: Oppbevares adskilt fra varme og lys

nutrition

Den tidlige innhøstingen gir denne eliksiren perfekt balanse og avslører aromaer av frisk mandel, tomatblader og klippet gress, som er så typisk for Nocellara del Belice. Denne olivenoljen passer til alle tomatbaserte retter, og er ideell til alt som har samme profil som den: rå og livlig. Det sicilianske kjøkkenet er fullt av deilige retter som pasta alla Norma eller appelsin- og fennikelsalat, alle med olivenolje, den viktigste ingrediensen i middelhavskjøkkenet. 

Du vil også kanskje like