Orecchiette av durumhvete
- Pasta født av italiensk tradisjon
- En karakteristisk kurve
- Laget i Toscana
Orrechiette pasta med durumhvete. Pasta laget etter italiensk tradisjon: man formet den ved å dra pasta med tommelen på kjevlet for å lage små "skåler". (De fikk navnet Orreichette fordi det kunne ligne på små ører.)
Navn: Orreichette av durumhvete. 500g. Produsert i Italia. Ingredienser: durumhvete (gluten)
Oliviers&Co har valgt å selge pastaprodukter fra familien Morelli . Dette er en håndverksbedrift etablert i 1860 som ligger utenfor Pisa i Toscana, og de har vært kjent for sin kvalitetspasta i flere generasjoner. Deres hemmelighet for høy kvalitet: bruk av semulemel av durumhvete. Deres produksjonmetode gjør at mye mer av de næringsrike delene av kornet blir tatt med i melet, noe som gir en utmerket smak og konsistens. 2 nye glutenfrie produkter er lagt til i sortimentet, laget av mais og ris.