ØKOLOGISK PESTO VERDE
- Økologisk tradisjonell pesto, uten konserveringsmidler
- Den ekte smaken av fersk basilikum hele året
- Opprinnelse: Italia, Piemonte
Den ekte smaken av fersk basilikum !
Denne tradisjonelle, naturlige oppskriften avslører smaken av nyknust basilikum, uten tilsatt hvitløk for å bevare den friske smaken; den inneholder 55 % økologisk basilikum. Basilikumen høstes midt på sommeren og knuses deretter med olivenolje, solsikkeolje og pinjekjerner for å skape dette fantastiske italienske krydderet. Økologisk Pesto verde er klar til å nytes på varme eller kalde pastaretter, eller som base i mange middelhavsoppskrifter.Caprese-tomater, burrata, grillede grønnsaker, grønn salat, fisk en papillote, i en sandwich, tomatpai.
Navn: Pesto verde - Basilikumpesto
Netto mengde: 130 g
Opprinnelse : Produkt fra Italia
Ingredienser: basilikum 55%*, solsikkeolje*, poteter*, ekstra jomfruolivenolje*, pinjekjerner*, salt, sitronsaft*
*Økologisk
ØKOLOGISK PESTO FRA PIEMONTE
Pesto er en viktig del av italiensk gastronomi og et vesentlig element i middelhavskulturen. Pesto forbindes ofte med én ingrediens: basilikum. Men pesto er først og fremst en prosess og et kjøkkenredskap, nemlig morteren; Pesto og "Pistou" på provençalsk kommer begge fra det latinske pestare, som betyr å støte, knuse... For å få litt solskinn på tallerkenen og nyte et enkelt måltid har Oliviers&Co valgt ut en trilogi av økologisk pesto produsert i Piemonte av ingredienser av høy kvalitet. Pesto er en av de klassiske og uunnværlige sausene til pasta, men den er også et uunnværlig kulinarisk hjelpemiddel i hverdagsmatlagingen.