Spaghetti med bacon & trøffelparmesansaus

Spaghetti med bacon & trøffelparmesansaus
25 min 6 gjester Moderat

om denne oppskriften

En sjenerøs og koselig pastarett. En kremet rett som du bare ikke kan få nok av!

ingredienser

Hos Oliviers&Co

Affiorato

Trøffelkrem med parmesan

Balsamicoeddik med fiken

Peppermiks

600g spaghetti

På markedet

300 g bacon

1 løk

1 egg

Tilberedning

Kok opp en kjele med saltet vann.

Skjær løken i skiver og forvell den i 1 ss. olivenolje

Tilsett 1 ss. fikenbalsamico og la det redusere i 1-2 min.

Når vannet koker, ha i spaghettien og kok den al dente. I mens spagettien koker, stekes baconet(i biter) til det blir gyllenbrunt. Fyll en liten øse med pastavannet. Pisk egget i en bolle og tilsett en øse med pastavann+trøffelkremen med parmesan. Pisk lett. Ha den avrente spagettien tilbake i kjelen. Tilsett egg, løk og trøffelblandingen og bland det godt med pastaen. Ved servering toppes hver porsjon med bacon og rikelig med pepper.

Vel bekomme!