om denne oppskriften
En sjenerøs og koselig pastarett. En kremet rett som du bare ikke kan få nok av!
ingredienser
Hos Oliviers&Co
Affiorato
Trøffelkrem med parmesan
Balsamicoeddik med fiken
Peppermiks
600g spaghetti
På markedet
300 g bacon
1 løk
1 egg
Tilberedning
Kok opp en kjele med saltet vann.
Skjær løken i skiver og forvell den i 1 ss. olivenolje
Tilsett 1 ss. fikenbalsamico og la det redusere i 1-2 min.
Når vannet koker, ha i spaghettien og kok den al dente. I mens spagettien koker, stekes baconet(i biter) til det blir gyllenbrunt. Fyll en liten øse med pastavannet. Pisk egget i en bolle og tilsett en øse med pastavann+trøffelkremen med parmesan. Pisk lett. Ha den avrente spagettien tilbake i kjelen. Tilsett egg, løk og trøffelblandingen og bland det godt med pastaen. Ved servering toppes hver porsjon med bacon og rikelig med pepper.
Vel bekomme!