Mylos Olivenolje- Hellas
- Ekstra virgin olivenolje, oliven høstet for hånd og presset innen 24 timer
- En frisk, kremaktig olje som er typisk for Hellas
- Typiske dufter av ville aromatiske planter
Mylosolivenolje er produsert i hjertet av Peloponnes i Kalamata-regionen, og har alle de typiske egenskapene som forventes av en fin gresk olivenolje produsert av Koroneiki-oliven. Denne friske, smidige saften har mye karakter og er unik på grunn av duftene fra aromatiske planter som timian, salvie og rosmarin. En herlig gourmetvandring gjennom garriguen på Peloponnes tidlig om morgenen.
All gresk mat, grønnsakssupper, fylte courgetter, grillet fisk.
Navn: Reservert innhøsting - Mylos - Hellas
Opprinnelse: Kalamata, Méssinia, Peloponnes, Hellas
Ingredienser: Olives: 100 % Koroneiki
Spesielle lagringsbetingelser: Oppbevares adskilt fra varme og lys
Produsert i hjertet av Peloponnes i Kalamata-regionen.