Gledepakken

  • En lett krydret og velbalansert olje​​
  • En unik dekorasjon å samle 
  • En enkel eddik​
kr 798,00
Item code:
vinterpakken

Italienske Olivenolje: stjerneproduktet hos Oliviers&Co!​ Hvert år en ny kreasjon som overrasker deg

Oliviers&Co har valgt ut en italiensk Grand Cru-olivenolje med unike aromatiske toner: Sabino Leone. Denne monovarietal-oljen, som er typisk for Puglia-regionen, kjennetegnes av sin friskhet og intensitet i smaken.

En frisk gourmetkreasjon​!

Eple og kardemomme er essensielle smaker som går perfekt sammen i denne kreative eddiken, skapt av Frédéric Chaix, Oliviers&Co's Master Vinegar.​Denne eddiken er laget av hvitvinseddik og Alcobaça IGP-eple, en portugisisk eplesort som er kjent for sitt saftige fruktkjøtt og sitt syrlige preg.

Italiensk olje: Risotto, stekt torsk, tomatsauser og geitost

Søt eddik med eple og kardemomme: Fruktige dressinger til salater og råe grønnsaker​, marinering av andebryst eller kyllingfilet, stekt breiflabb i ovnen​, gravlaks​, marinering av skalldyr eller kreps​, på fersk ost​, fruktsalat​, på vaniljeis, gulrøtter stekt i ovn​, epleterte​, kompott​, bakt eple med vaniljeis​, varm sitronsaft med honning...

Italiensk olje: 100 % Coratina

Søt eddik med eple og kardemomme: hvitvinseddik (sulfitter) 65 %, eple 15 %, sukkerkardemomme 5 %.

 

Italiensk olje

Denne eiendommensom er en sann gave fra naturen, er familien Leones største stolthetCoratina-olivene presses samme dag som de høstesog gir en frisk og kraftig olivenolje med herlige toner av friske grønne epler og artisjokk. Gården drives av Sabino Leone og hans to barn Nino og Maddalena. Lidenskap for kvalitet og åpenhet har vært nøkkelordene i tre generasjoner.

Gården ligger i Puglia-regionen, der oliventreet er selve symbolet, og nyter godt av middelhavsklimaet og et eksepsjonelt terroir som gir denne oljen unike aromatiske toner som alle som elsker italienske karakteroljer setter pris på.

Søt eddik med eple og kardemomme

Alcobaça-eplet

Alcobaça-eplet har en beskyttet geografisk betegnelse og er kjent for sin intense smak og sitt saftige fruktkjøttAlcobaça er en by sentral i Portugal, i Estremadura, en region som er kjent for sitt landbruk

Grønn kardemomme

Et av verdens dyreste krydder etter safran!

Kardemomme har sin opprinnelse i Asia, og frøene brukes mye i det indiske kjøkkenet for å gi smak til mange retterkaker og ris. Kardemomme brukes også til å sette smak  kaffensærlig i Libanon og Syria... Ved å knuse kardemomme etter måltidet får man en frisk pust i munnen.

Den kraftigepepprede og den lett mintaktige aromaen brukes til å gi smak til kompottersyltetøy og pepperkaker, men også til grønnsaker og hvitt kjøtt.