Trio gourmet chutney

  • Innhentet ved hjelp av en tradisjonell håndverksmetode
  • Tre original og festlig oppskrift
  • Passer bra med ost
kr 357,00
Tilpass Trio gourmet chutney
Pærechutney med Moscato 110G   + kr 0,00
Rødløkschutney   + kr 0,00
Fikenchutney med Barolo 110G   + kr 0,00
eske til tapenade   + kr 0,00

* Nødvendige felt

Nettstedstilpasning
Trio gourmet chutney
Trio gourmet chutney

På lager

kr 357,00

Sammendrag
    Item code:
    AA00026

    en trio av chutneyer som passer perfekt til ostene dine i julen. Delikate, velduftende smaker.

    Fikenchutney med Barolo 110G : Opprinnelig fra Italia, Fiknene høstes når de er modne; da er de mest smaksrike. Fikenens sødme er perfekt balansert av syren til vinen Barolo. Anbefales til:  foie gras med pepperkaker, andebryst eller geite- og saueost.

    Pærechutney med Moscato 110g: Denne oppskriften er det perfekte tilbehøret til alle typer blåmuggost. Pærene kandiseres sakte i den berømte musserende vinen: Moscato. Anbefales til: geitostsalat med valnøtter, oster, sjokoladekaker eller som avslutning på en eplepai.

    Rødløkschutney: Rødløkschutney. For å lage denne nydelige chutney blir rødløk kokt inn sammen med Barbera d'Alba-vin fra Piemonte og balsamicoeddik fra Modena. I denne oppskriften kombineres sødmen fra karamellisert løk med den myke syrligheten fra vinen.

    Fikenchutney med Barolo 110G : rødløk 60%, sukker, vin Barbera dʼAlba PDO, extra virgin olivenolje, balsamicoeddik fra Modena* (kokt druemost, vineddik), salt. 

    Pærechutney med Moscato 110g: pære 41 %, sukker, Piemonte Moscato PUD vin 15 %, sitron

    Rødløkschutney 110g: fiken 48%, sukker, Barolo PUD vin 3%, sitron.

    Oppbevares tørt og kjølig. Etter åpning: oppbevares i kjøleskap, konsumeres innen 3 uker.