Trio gourmet chutney
- Innhentet ved hjelp av en tradisjonell håndverksmetode
- Tre original og festlig oppskrift
- Passer bra med ost
en trio av chutneyer som passer perfekt til ostene dine i julen. Delikate, velduftende smaker.
Fikenchutney med Barolo 110G : Opprinnelig fra Italia, Fiknene høstes når de er modne; da er de mest smaksrike. Fikenens sødme er perfekt balansert av syren til vinen Barolo. Anbefales til: foie gras med pepperkaker, andebryst eller geite- og saueost.
Pærechutney med Moscato 110g: Denne oppskriften er det perfekte tilbehøret til alle typer blåmuggost. Pærene kandiseres sakte i den berømte musserende vinen: Moscato. Anbefales til: geitostsalat med valnøtter, oster, sjokoladekaker eller som avslutning på en eplepai.
Rødløkschutney: Rødløkschutney. For å lage denne nydelige chutney blir rødløk kokt inn sammen med Barbera d'Alba-vin fra Piemonte og balsamicoeddik fra Modena. I denne oppskriften kombineres sødmen fra karamellisert løk med den myke syrligheten fra vinen.
Fikenchutney med Barolo 110G : rødløk 60%, sukker, vin Barbera dʼAlba PDO, extra virgin olivenolje, balsamicoeddik fra Modena* (kokt druemost, vineddik), salt.
Pærechutney med Moscato 110g: pære 41 %, sukker, Piemonte Moscato PUD vin 15 %, sitron
Rødløkschutney 110g: fiken 48%, sukker, Barolo PUD vin 3%, sitron.
Oppbevares tørt og kjølig. Etter åpning: oppbevares i kjøleskap, konsumeres innen 3 uker.