Sashimi av laks med olivenolje og eddik

Sashimi av laks med olivenolje og eddik
10 min 2 gjester Moderat

om denne oppskriften

Skjær opp laks i tynne skiver og legg utover et flatt fat.Spre over eddik, mynteolje, salt og pepper og press til slutt over fersk limesaft.Kan stå og trekke en liten stund før servering så smakene får blandet seg.

ingredienser

Hos Oliviers & Co

Søt hvitvinseddik med rosa grapefrukt

Mynteolje

Peppermiks

Fra markedet

Salmalaks eller tilsvarende

Lime

Vårløk

Salt

Tilberedning

Skjær opp laks i tynne skiver og legg utover et flatt fat.

Spre over eddik, mynteolje, salt og pepper og press til slutt over fersk limesaft.

Kan stå og trekke en liten stund før servering så smakene får blandet seg.

Så er det bare å spise og nyte et lett og sunt måltid.


Du kan også prøve de følgende kombinasjonene: Mango hvitvinseddik + sitronolje. Grapefrukt hvitvinseddik + mynteolje eller sitronolje