om denne oppskriften
Skjær opp laks i tynne skiver og legg utover et flatt fat.Spre over eddik, mynteolje, salt og pepper og press til slutt over fersk limesaft.Kan stå og trekke en liten stund før servering så smakene får blandet seg.
ingredienser
Hos Oliviers & Co
Søt hvitvinseddik med rosa grapefrukt
Mynteolje
Peppermiks
Fra markedet
Salmalaks eller tilsvarende
Lime
Vårløk
Salt
Tilberedning
Skjær opp laks i tynne skiver og legg utover et flatt fat.
Spre over eddik, mynteolje, salt og pepper og press til slutt over fersk limesaft.
Kan stå og trekke en liten stund før servering så smakene får blandet seg.
Så er det bare å spise og nyte et lett og sunt måltid.
Du kan også prøve de følgende kombinasjonene: Mango hvitvinseddik + sitronolje. Grapefrukt hvitvinseddik + mynteolje eller sitronolje