Sukkererter med chiliolje og pesto

Sukkererter med chiliolje og pesto
25 min 2 gjester lett

om denne oppskriften

Prøv sukkererter med chiliolje, pesto og pinjekjerner. Enkelt å lage og smaker godt. Ikke gå glipp av denne oppskriften fra Oliviers & Co.

ingredienser

Hos Oliviers & Co

1/2 dl urtepreget olivenolje (f.eks. Il Fornacino)

1/2 glass pesto Genovese

Chiliolje til å ringle over

På markedet

500 g sukkererter500 g runde sukkererter (Sugar Snap)

2 sjalottløk

1 ts havsalt

Tilberedning

Kok opp en litt stor gryte med lettsaltet vann og forvell ertene et par minutter til de er møre, men samtidig knasende. Hell av vannet

Finhakk sjalottløken og fres den på middels varme et par minutter. Tilsett ertene og fres videre 1 – 2 minutter

Rør inn pesto og smak til med salt. Ringle over chiliolje til slutt