om denne oppskriften
En oppskrift på en dessert med sjokolade, appelsin, pistasj og mascarpone, lett, deilig og knasende. En sann fryd!
ingredienser
Hos Oliviers&Co
1 ss pistasjkrem (supreme)
Hverdagsolje (ekstra jomfuolivenolje)
På markedet
8 sjokoladekjeks
3 ss hasselnøtt- og sjokoladekrem
2 appelsiner
33 cl kald kremfløte
1 ss mascarpone
Tilberedning
Hell fløten i en bolle sammen med mascarpone og pisk med en elektrisk mikser. Sett til side i kjøleskapet.
Visp sammen sjokolade- og hasselnøttkremen og pistasjmassen i en annen bolle.
Tilsett 2 ss kremfløte og 2 ss olivenolje til blandingen har en skummende konsistens. Sett bollen på et kjølig sted.
Skrell appelsinene og fjern det hvite skallet fra appelsinskivene.
Fordel sjokoladekremen i seks skåler. Tilsett appelsinbåtene og 1-2 ss pisket krem.
Dryss over smuldret sjokoladekjeks. Serveres kaldt.