Dessert med sjokolade, hasselnøtter og pistasjkrem

Dessert med sjokolade, hasselnøtter og pistasjkrem
15 min 6 gjester Moderat

om denne oppskriften

En oppskrift på en dessert med sjokolade, appelsin, pistasj og mascarpone, lett, deilig og knasende. En sann fryd!

ingredienser

Hos Oliviers&Co
1 ss pistasjkrem (supreme)
Hverdagsolje (ekstra jomfuolivenolje)

På markedet
8 sjokoladekjeks
3 ss hasselnøtt- og sjokoladekrem
2 appelsiner
33 cl kald kremfløte
1 ss mascarpone

Tilberedning

Hell fløten i en bolle sammen med mascarpone og pisk med en elektrisk mikser. Sett til side i kjøleskapet.

Visp sammen sjokolade- og hasselnøttkremen og pistasjmassen i en annen bolle.

Tilsett 2 ss kremfløte og 2 ss olivenolje til blandingen har en skummende konsistens. Sett bollen på et kjølig sted.

Skrell appelsinene og fjern det hvite skallet fra appelsinskivene.

Fordel sjokoladekremen i seks skåler. Tilsett appelsinbåtene og 1-2 ss pisket krem.

Dryss over smuldret sjokoladekjeks. Serveres kaldt.