Kalv, sopp og valnøtt carpaccio

Kalv, sopp og valnøtt carpaccio
100 min 6 gjester Moderat

om denne oppskriften

Her får du en nydlig oppskrift på Kalv, sopp og valnøtt carpaccio. Ikke gå glipp av denne oppskriften fra Oliviers & Co.

ingredienser

Hos Oliviers & Co

6 ss grand cru olivenolje

Peppermix

Salt fra Camargue

På markedet

600 gr kalvekjøtt

1 sitron

100 g parmesan

200 g sjampinjong

1 ss hakkede valnøtter

Tilberedning

Krydre kjøttet på begge sider, ha over plastfolie og legg i fryseren i 1 time.

Kutt kjøttet i så tynne skiver som mulig.

Dander kjøttet i rosetter på seks tallerkener og hell over grand cru olivenolje og sitronsaft, sett i kjøleskapet i 30 min.

Skrell sjampinjonger og kutt de i tynne skiver, ha over litt sitronsaft.

Riv parmesan og ha det over kjøttet og soppen.

Dryss over peppermix og hakkede valnøtter før servering