Kamskjell carpaccio med bringebæreddik

Kamskjell carpaccio med bringebæreddik
20 min 6 gjester Moderat

om denne oppskriften

ingredienser

Hos Oliviers & Co

Bringebæreddik

Olivenolje

Espelette chilipulver

På markedet

12 kamskjell

2 grønne epler

2 sitroner

Grønne pistasjnøtter

Salt

Tilberedning

Bland sammen saften fra 1 sitron med 3 ss bringebæreddik og 6 ss av juleoljen i en bolle. Dryss over 2 klyper espelette chilipulver. Kutt eplene i tynne staver, og del de i to. Behold skallet på. Hell over saften av 1 sitron.

Skjær kamskjellene i tynne, tynne skiver, og fordel dem utover 6 kalde tallerkener. Hell vinaigretten av sitronsaft, bringebæreddik og juleolje forsiktig over. Dryss over salt.

Legg de små eplestavene på tallerkenene. Knus pistasjnøtter, og drysse over før servering.