Burrata med trøffelpesto

Burrata med trøffelpesto
10 min 6 gjester lett

om denne oppskriften

ingredienser

Hos Oliviers & Co

1 ss trøffelpesto

Sort trøffelolje

Økologisk «La Classique» olivenolje

Peppermiks

På markedet

6 små burrata

1 pose mandler

1/2 sitron

50 g ruccola

3 pæren

Tilberedning

Rist mandler i en stekepanne.

Ha ruccola (men spar noen til dandering) i en blender med 2 ss olivenolje, 1 ss trøffelpesto og 3 ss vann og miks sammen.

Kutt pæren i tynne skiver og ha over litt sitronsaft så skivene ikke blir brune.

Plasser burrataene på seks små tallerkener og åpne dem forsiktig i midten.

Legg noen skiver pærer og litt pesto (ruccola/trøffel mix) i midten av hver burrata og dryss over mandler.

Pynt med hele ruccolablader.

Hell noen få dråper trøffelolje og knust peppermiks over og server.