Italia

Tenuta Ganga di Lupo Olivenolje - Italia

  • Olivenoljen med det høyeste polyfenolinnholdet i Oliviers&Co-kolleksjonen I år: 849 (mg/kg)
  • Ideell for de som elsker kraftige og gresskledde olivenoljer
  • En ekte oliveneliksir og et elegant krydder 
kr 459,00
Item code:
71LUDV500
EAN code:
3547130110034
Contenance:
500 ml

En historie om oliven og familie​

Denne intense olivenoljen kommer fra Coratina, en kraftig olivensort som er symbolsk for Puglia. Den uttrykker perfekt friskhet og robusthet, typisk for denne regionen, og har en tydelig syrlig- og bitterhet. Med sine friske og komplekse aromaer er den forførende, og den eksepsjonelt lange ettersmaken byr på toner av nyklippet gress og artisjokk.​ Denne eksepsjonelle olivenoljen har et høyt innhold av polyfenoler (849 mg/kg ved tapping), noe som avslører dens unike ernæringsmessige egenskaper. Den er en ekte oliveneliksir og et elegant krydder som er ideelt for å fremheve alle dine kulinariske kreasjoner.​

Syrenivå: 0,25 %

Peroksid innhold: 5,6 meq02/Kg

Polyfenol innhold: 849 mg/kg


Den er ekstra virgin takket være det perfekte syrenivået, ekstrahert kaldt for å bevare smaken og fordelene, og oppbevart i ugjennomsiktig emballasje for å beskytte den mot lys.

Intensitet:  
Aromatiske Profiler: Intens Vegetabilsk
Aromatiske toner: Artisjokk, Klippet Gress, Grønn Tomat, Ruccolasalat
Oliven: 100% Coratina
Land: Italia
Innhøsting dato: 20. okt. 2024
Produsent: Vito & Luigi Girone

Grillet paprika, tataki av tunfisk, fennikelsalat med pærer og sitrus, artisjokkcarpaccio.

Navn: Tenuta Ganga di Lupo olivenolje

Netto mengde: 500 ml

Opprinnelse : Italia

Ingredienser : Oliven: 100% Coratina

Spesielle lagringsforhold: Oppbevares beskyttet mot varme og lys

nutrition

Ganga di Lupo er en ung vingård i Puglia, grunnlagt i 2017 av Luigi og Vito, med mål om å produsere høykvalitets olivenolje fra sorten Coratina.

Til dags dato har de vunnet mer enn 35 nasjonale og internasjonale priser, noe som vitner om den utmerkede kvaliteten deres ekstra jomfru olivenolje fra enkeltsorten Coratina. Brødrene vokste opp i familiens olivenlunder, og arvet foreldrenes og besteforeldrenes kunnskap om dyrking av oliven. den 25 hektar store gården i Santo Spirito står det 6000 oliventrær, som er alt fra 50 til 500 år gamle!

De to brødrene bruker avansert teknologi som værsensorer og et underjordisk vanningssystem for bærekraftig forvaltning av vann og ressurser. Med tanke utfordringene klimaendringene fører med seg, foretrekker de dyrkingsmetoder som respekterer miljøet. Tilnærmingen deres er komplementær og ferdighetene deres utfyller hverandre: Luigi,  ekspert landbruksvitenskap, og Vito, som er ingeniør, bruker innovasjon for å forbedre kvaliteten oljen. Deres visjon er å opplyse forbrukerne om verdien av førsteklasses olivenolje, som et resultat av omhyggelig arbeid med respekt for jorden. De er opptatt av å kombinere tradisjon og innovasjon for å sikre en etisk og bærekraftig  produksjon.