Frankrike

SPICY SAUS 350G

  • Enkel, naturlig oppskrift med tomat og fransk chili - 100 % sporbar  
  • En perfekt og smakfull krydderbalanse 
kr 169,00
Item code:
75SSPI350
EAN code:
354713010523
Contenance:
350g

Spicy tomat- og chilisaus

En Oliviers&Co-kreasjon, lett røkt og forsterket med Picaro chilipepper dyrket på friland i Frankrike. Den unike smaken er et resultat av en subtil blanding av tomater og fersk chili, ristet hvitløk og av tomater og fersk chili, ristet hvitløk og aromatiske middelhavsurter. Den minner både om smakene fra det provençalske kjøkken og varmen fra orientalsk matlaging. Dette utrolig smakfulle og naturlige krydderet er perfekt for å gi grillede kjøttretter, ratatouille eller grønnsaksgratiner en ekstra vri.

Tartar av storfekjøtt eller tunfisk, ribbe, grillede sardiner, marinade av hvitt kjøtt 

Navn: Spicy saus 

Netto mengde: 350g 

Opprinnelse: Produkt fra Frankrike 

Ingredienser : Tomater (63 %), sukker, eddik, fersk chili, salt, løk, hvitløk, krydder inkludert selleri, røykaroma, vegetabilsk xantangummi.  

Spesielle oppbevaringsbetingelser: Oppbevares kjølig etter åpning. 

nutrition

Denne nye trioen, kan nytes til deilig grillmat med familie og venner.  

Til en av sommerens store fornøyelser, nemlig grilling, er det ingenting som slår ketchup og BBQ-sauser med den gode smaken av solmodne tomater. 

Disse tre nye sausene, som Oliviers&Co har produsert, vil overraske smaksløkene dine med sin balanserte og vanedannende smak!  

Disse svært smakfulle, kremete sausene er laget i Frankrike av franske tomater og enkle ingredienser av høy kvalitet, uten konserveringsmidler eller fargestoffer. 

De nye sausene er ideelle til å sette ekstra smak til kjøtt, fisk, hjemmelagde burgere og til og med grillede grønnsaker, enten de serveres direkte på tallerkenen, som marinade eller som saus.