Frankrike

Tomat og Espelette krem

  • vegetarisk oppskrift
  • Tomater tilberedt på gammeldags måte
  • Kombinert med balsamico og Espelette pepper
kr 159,00
Item code:
75DETO120
EAN code:
3547130083673
Contenance:
120g

Av kokk Gérald Passédat
Tomater i olivenolje tilberedt på gammeldags måte, et snev av balsamicoeddik og Espelette pepper, dette er nøkkelingrediensene som gir karakter til denne deilige vegetariske kreasjonen. En bearbeidet oppskrift som sublimerer de søte og fruktige smakene til tomaten ved å krydre den med Espelette pepper... En raffinert kombinasjon for å oppdage tomaten slik du aldri har smakt den!

Idéal avec un gaspacho, à servir avec une soupe de poisson, en base sur une recette de focaccia, dans un cake salé ou en finition sur de la volaille ou du poisson. Ideell med en gazpacho, å servere med en fiskesuppe, som base på en focaccia-oppskrift, i en velsmakende kake eller som avslutning på fjærfe eller fisk.

Navn: Oppskrift basert på tomat & Espelette pepper

 

Netto mengde: 120g

 

Opprinnelse: Produkt fra Frankrike

 

Ingredienser: tørket tomat i olivenolje 37% (rehydrert tørket tomat 68%, olivenolje, salt, sukker, eddik), tomat 35% (tomat, tomatjuice), extra virgin olivenolje, løk, balsamicoeddik (vineddik, druemost, farge: karamell, sulfitter), tomatkonsentrat, sukker, chili Espelette AOP 0,9 %, salt, spisskummen, hvit pepper

 

Spesielle oppbevaringsbetingelser: Pasteurisert produkt , oppbevar kjølig etter åpning og spis raskt

nutrition
omat, zucchini, artisjokk, asparges … så mange enkle og naturlige smaker at Oliviers&Co. ønsket å sublimere ved å minne om sin lidenskap og kunnskap for olivenolje. … Fantasien og erfaringen til fire flotte kokker var nok til å perfeksjonere etableringen av denne gourmetkolleksjonen … som er i stand til å tilfredsstille det største antallet ganer! Ekte plantekonsentrater, disse oppskriftene er virkelig unike og eksklusive takket være deres utvalg av autentiske smaker og teksturer. En godbit som lar planteelskere gjenoppdage selve essensen av matlaging hele året: en gourmetgrønnsakshage i enkle små potter.