Tomat og Espelette krem
- vegetarisk oppskrift
- Tomater tilberedt på gammeldags måte
- Kombinert med balsamico og Espelette pepper
Av kokk Gérald Passédat
Tomater i olivenolje tilberedt på gammeldags måte, et snev av balsamicoeddik og Espelette pepper, dette er nøkkelingrediensene som gir karakter til denne deilige vegetariske kreasjonen. En bearbeidet oppskrift som sublimerer de søte og fruktige smakene til tomaten ved å krydre den med Espelette pepper... En raffinert kombinasjon for å oppdage tomaten slik du aldri har smakt den!
Navn: Oppskrift basert på tomat & Espelette pepper
Netto mengde: 120g
Opprinnelse: Produkt fra Frankrike
Ingredienser: tørket tomat i olivenolje 37% (rehydrert tørket tomat 68%, olivenolje, salt, sukker, eddik), tomat 35% (tomat, tomatjuice), extra virgin olivenolje, løk, balsamicoeddik (vineddik, druemost, farge: karamell, sulfitter), tomatkonsentrat, sukker, chili Espelette AOP 0,9 %, salt, spisskummen, hvit pepper
Spesielle oppbevaringsbetingelser: Pasteurisert produkt , oppbevar kjølig etter åpning og spis raskt
