Rødløkschutney
- En søt og sur smeltende chutney
- Innhentet ved hjelp av en tradisjonell håndverksmetode
- Confitert i piemontesisk vin og balsamicoeddik
Rødløkschutney. For å lage denne nydelige chutney blir rødløk kokt inn sammen med Barbera d'Alba-vin fra Piemonte og balsamicoeddik fra Modena. I denne oppskriften kombineres sødmen fra karamellisert løk med den myke syrligheten fra vinen.
Passer som tilbehør til kjøtt og burger, stekte grønnsaker og poteter, vellagrede oster.
Navn: Rødløkschutney. 110g. Produsert i Italia. Ingredienser: rødløk 60%, sukker, vin Barbera dʼAlba PDO, extra virgin olivenolje, balsamicoeddik fra Modena* (kokt druemost, vineddik), salt. Oppbevares tørt og kjølig. Etter åpning: oppbevares i kjøleskap, konsumeres innen 3 uker.
Finn de mytiske smakene fra Middelhavet som du aldri ville ha våget å smake på!
En serie sammensatt av krydder som forstørrer enkle ingredienser gjennom det mest strenge utvalget og autentiske produksjonsmetoder. Flotte klassikere, perfekt for å forvandle hverdagen eller festlige retter.