om denne oppskriften
En enkel oppskrift full av godt humør til sommeren! Kylling er den beste kombinasjonen med Peri Peri-saus.
ingredienser
Hos Oliviers&Co
1 flaske Peri Peri-saus
Urtesalt til kjøtt
Halvtørkede cherrytomater
På marketet
4 kyllingbryst
Tilberedning
Tilberedning av marinaden
Skjær kyllingbrystene i biter, og legg dem i en stor bolle og dryss kjøttet med urtesalt til kjøtt. Pensle dem rikelig med Peri Peri-saus. Dekk bollen med plastfolie og la kyllingbitene marinere i minst 1 time i kjøleskapet.
Legg tørkepapir på en tallerken eller arbeidsflaten for å suge opp overflødig olje fra marinaden. Legg alle de marinerte kyllingbitene oppå tørkepapiret.
Ta grillspyd og fordel tre kyllingbiter, og halvtørkede cherrytomater vekselvis på grillspydene.
På tide å steke!
Finn frem en stekepanne. Varm opp litt olivenolje på middels varme. Vent noen minutter til oljen er varm, og legg deretter kyllingspydene i pannen. Vanligvis holder det med 3-4 minutters steketid.
Serverrs varmt.