om denne oppskriften
En enkel og effektiv oppskrift på en tradisjonell middelhavsrett! Denne retten heter Pissaladiere på fransk og kommer fra Nice-regionen i Sør-Frankrike.
ingredienser
Hos Oliviers&Co
3 ss moden olivenolje
1 glass pesto rosso
1 krukke rødløkschutney
1 krukke svarte oliven fra Tanche
På marketet
1 rå pizzadeig
1 ss herbes de Provence
8 ansjos
2 bokser med confitert rødløk
Tilberedning
Forvarm ovnen til 250 °C.
Kjevle ut pizzadeigen på et stekebrett med bakepapir. Smør deigen med pesto rosso.
Tilsett rødløkschutney, Tanche-oliven og ansjos (Vær obs på steiner i olivene). Dryss over herbes de Provence. Dryss over herbes de Provence og stek i 20 minutter.
Ta ut av ovnen og la avkjøle litt. Drypp over moden olivenolje og server med en enkel salat.