Balsamico fra Modena
- Den kombinerer de høye standardene våre for produksjonen med en lavere pris for daglig bruk
- Uten tilsatt sukker og tilsetningsstoffer
- Lagret i flere år i forkjellige trefat k
Bruk denne til dressinger for salat, grønnsaker, marinader og kjøtt.
vineddik (sulfitter), kokt druemost (sulfitter), konsentrert druemost (sulfitter)
Balsamicoeddik har vært produsert i Modena-regionen i århundrer, og er laget av druemost og vineddik. Det er i hjertet av denne provinsen at de beste druene plukkes og deretter varmes forsiktig opp for å få druemosten. For å få en eddik av ypperste kvalitet, blir mosten overført til trefat. Hvert år overføres eddiken til mindre og mindre tønner. Hvert fat brukes til et bestemt formål: eddikering, modning og lagring. Det er i denne siste fasen at hvert fat utvikler sine egne ettertraktede aromaer og smaker, slik at magien kan skje. Jo mer tid som går, jo mer verdifull blir eddiken. Oppdag Oliviers&Co's utvalg av balsamicoeddiker, en hyllest til tradisjonen og lidenskapen for denne symbolske frukten. Et ideelt sortiment for å lyse opp hverdagen!