Italia

Extraverte 2024

  • Utrolig å se, lukte og smake!
  • For alle som elsker kraftig olivenolje ​​
  • Polyfenoler er kraftige antioksidanter som er svært viktige for kroppen vår
kr 599,00
Item code:
71EVCS500
EAN code:
3547130107072
Contenance:
500 ml

Dette er olivenoljen med smak av friske urter!​​

Vår Extraverte-olje vant 4 gullmedaljer under årets scandinavian award 2024 i kategoriene kvalitet og sunnhet. Extraverte er en eksplosjon av kraftig grønn smak. For å produsere en liter av denne grønn, friske og peprete oliven oljen måtte vi høste 8 kilo oliven som fortsatt var grønne, noe som gir en unik smakspalett og en fin fløyelsaktig tekstur i munnen...​Denne olivenoljen gir både smak og lukt av en veritabel bukett av nyklippete urter og skaper en unik sanseopplevelse. Den særegne, knall grønne olivenoljen, tappes i fine hvite flasker dekorert med vårgrønne olivengrener. ​Denne Extra virgin olivenoljen er veldig rik på polyfenoler (946 mg/kg ved tapping) og har unike ernæringsmessige egenskaper.​Denne italienske olivenoljen, med sine kraftige grønne toner, er en av våre favoritter i 2024-kolleksjonen. Så alle som elsker olivenoljer med høy vegetabilsk karakter bør ikke gå glipp av denne.
Intensitet:  
Aromatiske Profiler: Intens Vegetabilsk
Aromatiske toner: Artisjokk, Fersk Gress, Grønn Tomat
Oliven: 100% Coratina
Land: Italia
Innhøsting dato: 1. okt. 2023
Produsent: Giuseppe Ciccolella

 eller kokte grønnsaker, topping til gryter og supper, pasta, carpaccio av fisk eller storfekjøtt, zucchini-carpaccio med parmesan, burrataost.

100% Coratina oliven

nutrition

Giuseppe Ciccolella er en juvel blant de apuliske olivenoljene og viderefører en unik familiekunnskap for å skape dette 100 % Coratina-olivenekstraktet.

Den 30 hektar store frukthagen, som ligger nord for Bari, er plantet med trær som beskjæres hvert år og stelles uten bruk av plantevernmidler, i en ånd av bærekraftig utvikling. Giuseppe Ciccolella er drevet av disse verdiene og har viet seg til sin store lidenskap: olivendyrking.

Hans hemmelighet: å presse olivenene 3 timer etter innhøsting. 

Hans favorittrett: orecchiette med parmesan og cherrytomater overrislet med olivenolje!

Du vil også kanskje like