Provencekrydder
- Urter dyrket i Provence og tørket med omhu
- En perfekt balanse mellom timian, oregano og rosmarin
- Ideell for å fremheve smaker i kjøtt, grønnsaker, pizza … og til og med desserter
Garantert Provence-stemning!
Som selve symbolet på solrike kjøkken tar vår blanding av Provencekrydder deg rett til hjertet av Middelhavet. Sammensatt av oregano, timian, sar og rosmarin dyrket i Sør-Frankrike, byr den på en kraftig og autentisk aromabukett. Tørket med omhu for å bevare alle sine kvaliteter, løfter disse urtene hverdagsmaten din med et naturlig og smakfullt preg … som en sommer på kjøkkenet, hele året!
Uunnværlige for alle typer grillmat:
Gi en provencalsk aroma til en helstekt kylling, eller til ovnsbakte grønnsaker (squash, paprika, aubergine, rødløk …). Strø over fisk i papillote, i ovnen, eller over hvitløkssauterte reker. En klassiker på sommergrillen, perfekt til å krydre sitronmarinert kjøtt.
De fremhever også hverdagsretter:
tilsett i ratatouille, omelett, squashgrateng, tomattpai eller eggeretter med geitostkrem. Fantastisk i en kikertersalat med feta, sitron og olivenolje. For de mest kreative kokkene, kan de brukes på hjemmelaget focaccia eller hvit pizza med en skvett olivenolje. De kan til og med brukes i deigen til olivenbrød eller i en salt kake med soltørkede tomater.
Betegnelse: Provencekrydder
Nettomengde: 15 g
Opprinnelse: Produkt fra Frankrike
Ingredienser: Sar, oregano, rosmarin, timian. Kan inneholde spor av: sesam, sennep, selleri og nøtter.
Spesielle oppbevaringsforhold: Oppbevares på et kjølig og tørt sted.

Tre eksepsjonelle blandinger for å fremheve det sørlige kjøkkenet
Med denne nye serien av aromatiske blandinger utvider Oliviers & Co sitt utvalg av kryddervarer med et sentralt middelhavsingrediens: krydderblandingen.
Utviklet både for hverdagskokker og for smakskjennere, gir disse tre blandingene, Provencekrydder, Italiensk blanding og Peppermix, et ideelt aromatisk spekter for å gi rettene dine et smakfullt løft med ett enkelt grep.