Kyllingwok og Sesamkrem

Kyllingwok og Sesamkrem
40 min 6 gjester Moderat

om denne oppskriften

ingredienser

Hos Oliviers & Co

Vegetabilsk olivenolje

På markedet

6 kyllingbryst

200 g rosenkål

2 ss sesampasta (tahini)

1 stor rødløk

1 fedd hvitløk

1 ss honning

1 ss soyasaus

1 ss sesamfrø

Tilberedning

Kutt kylling, løk og hvitløk

Ta en skvett olivenolje med sesam i stekepannen på høy varme.

Stek kyllingbitene gylne.

Tilsett løk, litt salt og honning og stek i 15 min.

Karamelliser rolig på høy varme mens du rister woken jevnlig.

I mellomtiden damper du rosenkålen i 10 min, deretter plukker du av bladene.

Tilsett soyasaus, sesamkrem og 4 ss vann i stekepannen, dekk til og kok i 5 min på lav varme.

Ta kjelen vekk fra platen og bland i olivenolje med sesam.

Dryss deretter over sesamfrø og server med rosenkålblader.