Tvinnet butterdeig

Tvinnet butterdeig
10 min 6 gjester lett

om denne oppskriften

Disse snodde butterdeigene med Trøffelkrem med parmesan og oliven & Trøffelkrem med steinsopp er en deilig, sprø forrett. Perfekt for å sette en festlig touch på måltidene dine

ingredienser

Hos Oliviers&Co
1 glass Trøffelkrem med steinsopp
1 glass Trøffelkrem med parmesan

På markedet
2 rektangulære med butterdeigsplater
3 ss parmesanost
2 eggeplommer

Tilberedning

Forvarm ovnen til 190°. Kle et brett med bakepapir. Rull ut butterdeigen og kjevle den litt til. Fordel 3-4 ss steinsopp- og trøffelkrem i et tynt lag over halvparten av overflaten, slik at det blir en liten kant igjen. Dryss over parmesan, og brett deretter over den andre halvdelen av deigen. Skjær 2 cm lange strimler med en skarp kniv.  Rull dem sammen slik at de danner en twist. Legg dem på stekebrettet, pensle med eggeplomme og stek i ca 15 minutter. De skal bli brune og sprø. Gjenta med den andre butterdeigen og trøffelkrem med parmesan.