Pizza med aubergine

Pizza med aubergine
35 min 6 gjester lett

om denne oppskriften

En oppskrift på minipizza uten brød, perfekt til sommerens piknik!

ingredienser

Hos Oliviers&Co
Hellas olivenolje
1 glass Pesto Genovese
Tanche oliven
Havsalt fra Ebre-deltaet
Pepper

På markedet
2 auberginer
300 g mozzarella
Noen cherrytomater
100 g revet parmesanost
Oregano

Tilberedning

Forvarm ovnen til 210 °C.

Fjern endene på auberginene og skjær dem i 1,5 cm tykke skiver. Legg dem på et stekebrett kledd med bakepapir.

Drypp over olivenolje, krydre med salt og pepper, dryss over oregano og sett dem i ovnen i 10-12 minutter, og ta dem ut av ovnen. Øk ovnstemperaturen til 230 °C.

Fordel litt pesto over aubergineskivene, legg en skive mozzarella på toppen og en halv cherrytomat i midten. Dryss rikelig med parmesan og oregano over, legg på noen svarte oliven, drypp over olivenolje og sett tilbake i ovnen i 10 minutter. De skal bli brune, men ikke brenne.

Nyt dem rett fra ovnen eller varme med en salat til.