Pinsa med Middelhavssmak

Pinsa med Middelhavssmak
30 min 4 gjester lett

om denne oppskriften

En lett og smakfull pinsa, toppet med grønn pesto, grillede squash og smeltende burrata. Hver bit gir en perfekt balanse mellom kremet mykhet og ekte italienske smaker.

ingredienser

Hos Oliviers & Co

1 pinsa å toppe

Økologisk grønn pesto

1 skvett ferskpresset olivenolje & sitron

 

På markedet

1 mozzarella fior di latte

Grillede squash i tynne skiver

Ristede paprika

Rødløk

Tilberedning

Forvarm ovnen til 240 °C.

Smør et generøst lag basilikumpesto over deigen.

Topp med mozzarella fior di latte, grillede squash, ristede paprika og rødløk.

Stek i ovnen til deigen er gyllen og toppingen smeltet.

Når pinsa er ferdigstekt, tilsett et skvett sitronolivenolje, smeltende burrata og ferske basilikumblader.