om denne oppskriften
En oppskrift på kald pasta som er perfekt om sommeren eller som forrett til måltidene dine!
ingredienser
Hos Oliviers & Co
Basilikumolje
Salt & urtemiks for pasta og salat
Peppermix
100 g pesto alla genovese
250 g penne
Fra markedet
200-300 g kyllingbryst
100 g godt bacon
80 g mager kesam
0,5 dl matfløte
Evt.salt og pepper
2-3 stilker vårløk
1/2 rød paprika
100 g fetaost
Tilberedning
Legg folie over, og stek i ovnen på 200 grader i 25-30 minutter, litt avhengig av størrelsen på kyllingbrystene.
La avkjøle før du skjærer opp i terninger.Legg baconet på en stekeplate med bakepapir, og stek på 200 grader i ca 20 minutter, til baconet er sprøtt og gyldent.
La det renne av seg og avkjøle på et fat dekket med tørkepapir.
Skjær eller knekk det opp i mindre biter.
Ta en stor skål og visp sammen pesto, kesam og matfløte. Smak evt. til med salt og pepper.
Hell pastaen over i pestoblandingen, og vend alt godt sammen.
Skyll og skjær vårløken i tynne strimler.Paprikaen skjærer du i små terninger.
Ha alt oppi pastablandingen sammen med kyllingbitene og baconet.Bland alt forsiktig sammen.
Avslutt med fetaosten som du smuldrer oppi, og vender inn. Pastasalaten står seg godt i kjøleskapet noen dager.