Kamskjell med pastinakkpure

Kamskjell med pastinakkpure
40 min 4 gjester Moderat

om denne oppskriften

Denne oppskriften på kamskjell med pastinakkpure blir en garantert suksess! Salt sjøsmak fra kamskjell møter sødmefull pastinakkpure i en himmelsk harmoni.

ingredienser

Hos Oliviers & Co

Fruktig olivenolje

10 ss gull balsamico

Peppermiks

Fra markedet

12 kamskjell

1/2 løk

3 pastinakk

4 ss fløte

10 g usaltet smør

Havsalt

Tilberedning

Hell balsamico i en liten gryte og redusér til sirupskonsistens  

Finhakk løkvarm olivenolje i en gryte og fres løken  middels varme i noen minutter. Del pastinakk i skiver og ha i gryta sammen med løken  

Tilsett føte og hell i vann slik at det akkurat dekker pastinakken. Legg på lokk og kok i ca. 20 minutter til pastinakken er mør. Mos til puré med en stavmikser  

Stek kamskjellene i olivenolje til de får fn farge, ca 2 minutter på hver side. Mot slutten tilsetter du smør og heller over kamskjellene med en skje 

Server kamskjellene på pastinakkpure og drypp over olivenolje og redusert balsamico