Sitrus marengs flottør

Sitrus marengs flottør
25 min 4 gjester vanskelig

om denne oppskriften

Sødmen av eddik, bringebær eller bær, tilsatt honning, er den perfekte blandingen for å lyse opp denne lette og deilige desserten.

ingredienser

Hos Oliviers&Co

Skogsbæreddik
Bringebæreddik
Honning

På markedet

5 appelsiner
2 rosa grapefrukt
4 eggehviter
200 g iskrem
1 ts vaniljeekstrakt

Tilberedning

Skrell og frø 4 appelsiner og grapefruktene, skjær appelsinene og grapefruktene i kvart, legg dem i en tallerken.

Klem den gjenværende appelsinen, tilsett 1 ss honning, 1 ss Skogsbæreddik, bland forsiktig, dryss over appelsinjuice og sett til side i kjøleskapet.

Forbered marengsen: forvarm ovnen til 210 ° C.

Pisk eggehvitene til de er skummende, tilsett halvparten av sukkeret, fortsett å piske til de er stive, tilsett vaniljeekstraktet, pisk igjen til du får små skinnende "nebb".

Del frukten mellom 4 retter med honningsausen, drypp med den søte eddiken.

Legg marengsen på toppen av frukten og brun i ovnen i 3-4 minutter.

Server umiddelbart.