Trøffelolje & Trøffelsalt

 • En populær vertinnegave
 • En bestselger år etter år!
 • En perfekt gave til gourmet
kr 319,00 Vanlig pris kr 338,00
Tilpass Trøffelolje & Trøffelsalt
HVIT TRØFFELOLJE - 50 ML   + kr 0,00
Hvit Trøffelsalt   + kr 0,00
Christmas Collapsible Box - Small size   + kr 0,00

* Nødvendige felt

Nettstedstilpasning
Trøffelolje & Trøffelsalt
Trøffelolje & Trøffelsalt

På lager

kr 319,00

Sammendrag
  Item code:
  J202111

  Trøffelsalt: Vårt trøffelsalt er laget med den hvite Albatrøffelen, som er en stoltheten og selve skatten i Piemonte-regionen. Albatrøffelen vokser fra oktober til desember under eik, hasseltrær og Aleppofuru, og det er essensen av disse trærne som gir trøffelen og vårt trøffelsalt den unike smaken. En klype av dette sjeldne og fantastiske trøffelsaltet er nok til å fremheve en hvilken som helst rett!


  Trøffelolje: Her får du den fantastiske smaken av trøffel! Trøffeloljen vår er en italiensk spesialitet som kombinerer nydelig olivenolje fra Liguria med eksklusiv hvit Albatrøffel fra Piemonte. Albatrøffelen er høyt verdsatt for sin intense og samtidig delikate smak. Trøffeloljen kan brukes som en siste touch på potet og rotmos, omelett, hvit fisk, kyllingsalater, risotto, suppe eller karamelliserte epler. Kombiner noen dråper trøffelolje med trøffelsalt, for den ultimate glede!

  Eggerøre, pasta, trøffeldip, potetmos, risotto, popcorn, blåmkolsuppe. Alt som er hvit!!

  Troffelolje

  99,65 % olivenolje, naturlig hvit trøffelsmak 0,35 %. 

  Troffelsalt

  Salt fra Guérande PGI 99%, frysetørkede hvite trøfler (Tuber Magnatum Pico) 0.17% (tilsvarende fersk trøffel: 0.85%), aroma

  nutrition