Svart oliventapenade – 100 g
- Den tradisjonelle provençalske oppskriften
- Smakfulle solmodnede svarte oliven
- En enkel blanding av kapers, ansjos og oliven
Den autentiske provençalske oppskriften
Tapenade av svarte oliven er en ekte klassiker fra middelhavskjøkkenet, perfekt laget for å følge dine aperitiffer, fylle sandwicher eller stille småsult på et stykke brød.
Den ekte oppskriften på tradisjonell provençalsk svart olivenpasta: vakre oliven fulle av sol, nøye steinfrie og finmalt, extra virgin olivenolje og en skvett balsamicoeddik. Dette er hemmeligheten bak denne eksklusive kreasjonen signert Oliviers&Co.
Kan smøres på brødskiver, serveres med grønnsaker til aperitiff, brukes i en focaccia eller som bunn i en pai, eller som topping på grillet fisk.
Betegnelse: TAPENADE AV SVARTE OLIVEN
Nettoinnhold: 100 g
Opprinnelse: Produkt fra Frankrike
Ingredienser: Svart olivenmasse* 76 % (oliven, salt), kapers (kapers, vann, eddik, salt), extra virgin olivenolje, balsamicoeddik fra Modena (konsentrert druesaft (sulfitter), vineddik (sulfitter)), hvitløk, ansjospasta 2,5 % (ansjos, olivenolje, vineddik, salt, krydder), konsentrert sitronsaft, salt, pepper.
Oppbevaringsbetingelser: Oppbevares kjølig etter åpning & bør konsumeres raskt.

Tro mot sin tradisjon og kulinariske ekspertise ønsker Oliviers&Co. å fremheve tapenaden, både svart og grønn. En ekte klassiker fra middelhavskjøkkenet. Resultatet er to deilige og smakfulle oppskrifter, laget med enkle råvarer i Provence (Vaucluse). Finnes i flere størrelser, perfekt for å heve aperitiffen.