Frankrike

Krem av squash og hvit geitost

  • Vegetarisk oppskrift.
  • Laget med squash, tomater og geitost.
  • En smaksbalansert hyllest til det antikke Hellas.
kr 159,00
Item code:
75DECO120V2
EAN code:
3547130093139
Contenance:
120g

Krem av squash og hvit geitost. Mesterkokk Gérald Passédat har utarbeidet en smakfull vegetarisk oppskrift: squash kombineres med hjemmelagde tomater, urter og hvit geitost, basert på en gammel fønikisk oppskrift der kremen ble kokt langsomt i leirkrukker (amforaer). Dette er en hommage til det antikke Hellas og den tradisjonelle mattradisjonen rundt Middelhavet.

Skal brukes i verrine, tertebunn, til tilberedning av tian, i pastakrydder, for å avslutte fisk eller hvitt kjøtt.

Navn: Krem av squash og hvit geitost. 120g. Produsert i Frankrike. Ingredienser: squash 32%, soltørket tomat i olivenolje (tørket tomat, olivenolje, sukker, eddik, salt), aubergine, extra virgin olivenolje, hvit geitost 5% (melk), sherryeddik (sulfitt), hvitløk, timian, hvit pepper. Oppbevares i kjøleskap etter åpning, konsumeres innen 10 dager.

nutrition

Tomat, squash, artisjokk, asparges... så mange enkle, naturlige smaker som Oliviers&Co. ønsket å gi liv til ved å fremheve sin lidenskap og ekspertise innen olivenolje... Fantasien og erfaringen til fire store kokker var nok til å perfeksjonere denne gourmetkolleksjonen... som kan glede flest mulig ganer! Disse oppskriftene, som er et veritabelt konsentrat av plantesmaker, er virkelig originale og eksklusive takket være de mange autentiske smakene og teksturene. De er en fryd for planteelskere som kan nyte selve essensen av matlaging året rundt: en gourmetgrønnsakshage i små, enkle potter.