Krem av squash og hvit geitost
- Vegetarisk oppskrift.
- Laget med squash, tomater og geitost.
- En smaksbalansert hyllest til det antikke Hellas.
Krem av squash og hvit geitost. Mesterkokk Gérald Passédat har utarbeidet en smakfull vegetarisk oppskrift: squash kombineres med hjemmelagde tomater, urter og hvit geitost, basert på en gammel fønikisk oppskrift der kremen ble kokt langsomt i leirkrukker (amforaer). Dette er en hommage til det antikke Hellas og den tradisjonelle mattradisjonen rundt Middelhavet.
Navn: Krem av squash og hvit geitost. 120g. Produsert i Frankrike. Ingredienser: squash 32%, soltørket tomat i olivenolje (tørket tomat, olivenolje, sukker, eddik, salt), aubergine, extra virgin olivenolje, hvit geitost 5% (melk), sherryeddik (sulfitt), hvitløk, timian, hvit pepper. Oppbevares i kjøleskap etter åpning, konsumeres innen 10 dager.
