Tapaspakke luksus
- Perfekt til de som liker tapas og snacks
- Alt du trenger til tapas
- En perfekt luksus pakke
Disse Ciaappekjeksene:
ettersom de er 100% naturlige, er disse velsmakende tradisjonelle italienske hvetekjeksene laget hovedsakelig av hvetemel og olivenolje. Deilig på egen hånd som en snack, eller som tilbehør til ost, dipp og pålegg.Pesto genovese:
Til de tre klassiske ingredienser - basilikum, parmesan ost og pinjekjerner, legger Chef Meulien til cashewnøtter. Jean-Marie Meulien tolker klassisk av klassikerne: Pesto Genovese, en tradisjonell italiensk saus vanligvis knyttet til Liguria-regionen i Nord-Italia, nærmere bestemt byen Genova. Sødme av cashewnøtter skiller virkelig denne oppskriften fra andre!Sort tapenade:
Tapenade med sorte oliven er en tradisjonell oppskrift og er en spesialitet fra Provence; en enkel blanding av kapers, ansjos og ferske, sorte oliven. Denne olivenpastaen har en rik smak som er perfekt til å piffe opp dine favorittoppskrifter. Bestill hjem denne klassikeren og bruk til forrett eller som pålegg til kjeks og brød, eller som basis for en saus!Pesto genovese
Fersk basilikum fra Genova PDO 35%, extra virgin olivenolje, cashewnøtter, Parmigiano Reggiano PDO parmesanost 4% (melk), pinjekjerner, hvitløk, maisstivelse, hvetefiber (gluten), salt.
Ciappe
Mel, vann, olivenolje, maltekstrakt, gjær, salt
Sort tapenade
Svarte oliven 76,50%, kapers, ekstra jomfru olivenolje, Modena balsamicoeddik (vineddik (sulfitter), konsentrert druemost (sulfitter), kokt druemost (sulfitter)), hvitløk, ansjokkrem (saltet ansjos 82%, olivenolje, vineddik, salt, krydder), konsentrert sitronsaft, salt, grå pepper.
Grønn oliventapenade
Oliviers & COs nydelige grønne oliventapenade som pålegg på en crostini, kjeks, ristet brød, eller som basis for en saus. Den egner seg også godt til en rask deilig forrett som garantert imponerer. Kombinasjonen av nøye utvalgte grønne oliven, deretter knust med extra virgin olivenolje, sennep og kapers gjør at den blir en deilig, vanedannende og velsmakende matbit når som helst på dagen. Bare åpne glasset og nyt ...