Pastapakken

 • En perfekt gave til de som elsker å lage mat
kr 499,00 Vanlig pris kr 536,00
Tilpass Pastapakken
Basilikumolje, 100 ml   + kr 0,00
Pesto Alla Genovese - Basilikum & Parmesan   + kr 0,00
Orecchiette av durumhvete   + kr 0,00
SALT & URTEMIKS FOR PASTA OG SALAT 26g   + kr 0,00
Christmas Collapsible Box - Medium size   + kr 0,00

* Nødvendige felt

Nettstedstilpasning
Pastapakken
Pastapakken

På lager

kr 499,00

Sammendrag
  Item code:
  J2022210

  Pasta: Orrechiette pasta med durumhvete. Pasta laget etter italiensk tradisjon: man formet den ved å dra pasta med tommelen på kjevlet for å lage små "skåler". (De fikk navnet Orreichette fordi det kunne ligne på små ører.)

  Basilikumolje: En olivenolje laget etter en flere hundre år gammel metode, formidlet gjennom generasjoner. Basilikum plukkes når sommeren er på sitt beste og oppbevares i olivenolje til olivenhøsten begynner. Da presses basilikumen sammen med nyplukkede oliven og resultatet blir denne spesielle oljen. Enkelt og absolutt nydelig!

  Basilikumolje er et must til grønnsaker. Enten som dressing på salater, gjerne sammen med granatepleeddik og urtesalt, eller på ovnsbakte rotgrønnsaker, poteter og revne gulrøtter. Prøv også noen dråper på fiskekaker, ovnsbakt fisk, kyllingretter og over supper. Basilikumolje er også nydelig til mangosalat, stekte epler og i jorbærsmoothie.

   

  Pesto: Til de tre klassiske ingredienser - basilikum, parmesan ost og pinjekjerner, legger Chef Meulien til cashewnøtter. Jean-Marie Meulien tolker klassisk av klassikerne: Pesto Genovese, en tradisjonell italiensk saus vanligvis knyttet til Liguria-regionen i Nord-Italia, nærmere bestemt byen Genova. Sødme av cashewnøtter skiller virkelig denne oppskriften fra andre!

   

  Denne pakken kommer med en en 10g urtesalt til pasta.

  Bland pestoen sammen med pastaen. Driss over basilikumolje.