Pastapakken

 • En perfekt gave til de som elsker å lage mat
 • Alt du trenger for å lykkes med pastaretter
 • En magisk gave
kr 519,00
Tilpass Pastapakken
Basilikumolje, 100 ml   + kr 0,00
Pesto Alla Genovese - Basilikum & Parmesan   + kr 0,00
Trofie pasta   + kr 0,00
Salt & urtemiks for pasta og salat 12g   + kr 0,00
Boite pliable noël 2023- MM   + kr 0,00

* Nødvendige felt

Nettstedstilpasning
Pastapakken
Pastapakken

På lager

kr 519,00

Sammendrag
  Item code:
  J2022210

  Pasta: Trofie er pasta laget i Toscana med en metode som bevarer hvetekimen, og navnet betyr «å rulle» på genovesisk dialekt. Den spesielle rullede, smale formen gjør at sausen legger seg godt på pastaen. Serveringsforslag: nytes med en topping av god olivenolje eller en av våre nydelige pestoer eller sauser.

  Basilikumolje: En olivenolje laget etter en flere hundre år gammel metode, formidlet gjennom generasjoner. Basilikum plukkes når sommeren er på sitt beste og oppbevares i olivenolje til olivenhøsten begynner. Da presses basilikumen sammen med nyplukkede oliven og resultatet blir denne spesielle oljen. Enkelt og absolutt nydelig!

  Basilikumolje er et must til grønnsaker. Enten som dressing på salater, gjerne sammen med granatepleeddik og urtesalt, eller på ovnsbakte rotgrønnsaker, poteter og revne gulrøtter. Prøv også noen dråper på fiskekaker, ovnsbakt fisk, kyllingretter og over supper. Basilikumolje er også nydelig til mangosalat, stekte epler og i jorbærsmoothie.

  Pesto: Til de tre klassiske ingredienser - basilikum, parmesan ost og pinjekjerner, legger Chef Meulien til cashewnøtter. Jean-Marie Meulien tolker klassisk av klassikerne: Pesto Genovese, en tradisjonell italiensk saus vanligvis knyttet til Liguria-regionen i Nord-Italia, nærmere bestemt byen Genova. Sødme av cashewnøtter skiller virkelig denne oppskriften fra andre!

  Denne pakken kommer med en en 10g urtesalt til pasta.

  Bland pestoen sammen med pastaen. Driss over basilikumolje.