om denne oppskriften
En ideell oppskrift til festmåltidene dine, og spesielt til denne glimrende forretten med italiensk olivenolje.
ingredienser
Hos Oliviers&Co
Juleolje
FIkenchutney med Barolo
På markedet
85 g parmesanost
55 g Comté-ost, skåret i strimler
Tilberedning
Forvarm ovnen til 200°C.
Dryss 1 ss parmesanost på et bakepapirkledd stekebrett. Fordel den lett med en skje slik at det dannes en sirkel på ca. 3,5 cm i diameter. Gjenta med den resterende parmesanen.
Stek i 5 til 10 minutter, til de er gyllenbrune.
Ta dem ut av ovnen, løft dem forsiktig av plata, og legg dem straks over en kjevle for å oppnå ønsket buet form. La dem avkjøles.
Spread 1 teaspoon of fig chutney on each Parmesan crisp, add a few slices of Comté cheese, drizzle with olive oil, and serve.