Tuiles med parmesan, comté og fikenchutney

Tuiles med parmesan, comté og fikenchutney
30 min 4 gjester lett

om denne oppskriften

En ideell oppskrift til festmåltidene dine, og spesielt til denne glimrende forretten med italiensk olivenolje.

ingredienser

Hos Oliviers&Co
Juleolje 

FIkenchutney med Barolo

På markedet
85 g parmesanost
55 g Comté-ost, skåret i strimler

Tilberedning

Forvarm ovnen til 200°C.

Dryss 1 ss parmesanost på et bakepapirkledd stekebrett. Fordel den lett med en skje slik at det dannes en sirkel på ca. 3,5 cm i diameter. Gjenta med den resterende parmesanen.

Stek i 5 til 10 minutter, til de er gyllenbrune.

Ta dem ut av ovnen, løft dem forsiktig av plata, og legg dem straks over en kjevle for å oppnå ønsket buet form. La dem avkjøles.

Spread 1 teaspoon of fig chutney on each Parmesan crisp, add a few slices of Comté cheese, drizzle with olive oil, and serve.