Snurrer med pistasjkrem

Snurrer med pistasjkrem
50 min 4 gjester lett

om denne oppskriften

Hvem kan motstå fersk og god hvetebakst? Spesielt denne med vår søte favoritt pistasjkrem!

ingredienser

Hos Oliviers & Co

Pistasjkrem

Fra markedet

450 ml melk

700 g mel

50 g sukker

7 g gjær

1 egg

75 g smør

Tilberedning

Bland egg og melk i en bolle og varm opp til 40 grader.

Bland alt det tørre i en kjøkkenmaskin og hell så i den varme melkeblandingen. Miks i 10 minutter.

Ha i romtemperert smør og miks så på lav hastighet i 10 minutter til.

La deigen heve i minst 1 time.

Kjevle deigen ut til et rektangel og spre over pistasjkrem. Rull så sammen til en pølse.

Del så opp i passe tykke skiver (ca 1,5cm) og plasser skivene på bakepapir på et stekebrett.

Stekes på 200 grader i 10-15 minutter