om denne oppskriften
Av Linn Merethe Olsen.
ingredienser
Hos Oliviers & Co
Olivenolje
Fra markedet
10 mellomstore sjampinjong 1 stor hakket gul løk
1-2 fedd revet hvitløk evt. 1/2 ts hvitløkspulver
1 kylling/kjøttbuljong
4 dl vann
5 dl fløte
1 ts salt
1/2 ts pepper
1 pk. bacon (140 g)
Smør/margarin til steking
Creme fraiche
Fersk timian
Tilberedning
Slik gjør du: Skjær opp ingrediensene.
Surr sjampinjong med løk og tilsett hvitløk og buljong mot slutten.
La det svette litt sammen før fløte og vann helles på.
Smak til med salt og pepper.
La suppa småkoke i noen minutter mens baconet stekes.
Legg baconet over på et kjøkkenpapir. Del det i mindre biter og server med suppa.
Serveringsforslag: Strø over baconet, ha en dæsj creme fraiche og olivenolje i.
Avslutt med frisk timian. Ha et godt brød ved siden av.
Takk til Linn Merethe Olsen for lån av oppskrift. Sjekk ut matbloggen hennes lykkeligogmett.blogg.no for flere gode oppskrifter.