om denne oppskriften
Her er en superenkel pizza med et utvalg av sommerens beste grønnsaker. Olivenoljen med sjalottløk passer perfekt på denne pizzaen. Varier gjerne fyllet med det du har tilgang på. Noen skiver spekeskinke gjør også susen.
ingredienser
Hos Oliviers&Co
2 ss sjalottløkolje
Peppermiks
10 – 15 stk grønn oliven med basilikum og hvitløk
På markedet
havaslt
1 squash
2 vårløk
12 cherrytomater
200 g grønnkål
1 pizzabunn
100 g mascarponeost
2 ss fløte
revet parmesanost
Tilberedning
Bland mascarpone, fløte og olje i en liten skål, og smak til med salt og pepper. Bre blandingen på pizzabunnen
Bruk en ostehøvel på squashen og skjær tynne skiver. Skjær vårløk i tynne ringer på skrå, del tomatene i to og legg grønnsakene på pizzabunnen
Riv grønnkålen i biter og forvell den i kokende vann i ett minutt. La renne av
Legg grønnkål på pizzaen, dryss parmesan på toppen og stek ved 220 grader i 10 – 15 minutter.
Ringle over olivenolje med fersk løk like før servering