Marinert makrell

Marinert makrell
1 min 4 gjester Moderat

om denne oppskriften

En gourmetoppskrift på makrell marinert i økologisk olivenolje og ferskpresset sitron.

ingredienser

 Oliviers&Co

Økologisk sitronolje

ss av granatepleeddik

Urtesalt til fisk

 markedet

makrellfileter

hviltøksfedd

1 bit fersk ingefær

½ bunt fersk koriander

Tilberedning

Hell granatepleeddiken i en kasserolle med presset hvitløkhalvparten av hakket koriander og revet ingefærvarmes opp  svak varme. Tilsett 8 ss. av økologisk sitronolje, 1ts med urtesalt til fisk

Skyll og klapp makrellfiletene tørre, legg filettene i et fat med skinnsiden opp og hell marinaden over. Dekk med matfilm og mariner i 45 minutter. 

Legg de avrente makrellfiletene under grillen med skinnside og grill i 5 minutter og server med grillede squashbånd.

Drypp over sitronolivenolje, salt og pepper. Dryss over resten av den hakkede korianderen og server.