Kylling med paprika og koriander marinade

Kylling med paprika og koriander marinade
20 min 4 gjester Moderat

om denne oppskriften

ingredienser

Hos Oliviers & Co

Matlaging olivenolje, f.eks Pago de Penarrubia

Salt & Urtemiks for Kjøtt 

På markedet

1 glass Paprika og koriander marinade

4 stk kyllingfilet

3-4 paprika i forskjellig farger

2 rødløk

1 squash

8-10 poteter ( eller etter eget ønske)

Tilberedning

Denne retten kan enten lages i ovn eller legges i folie på grillen.

Legg kyllingfilet i ildfastform (el i folie, legg da en kyllingfilet per pakke)

Hell over olivenolje og gni inn filet med urtesalt til kjøtt. Fordel så glasset med spansk marinade over kyllingfilet.

Dekk til og la stå i minimum 30 min. i kjøleskap.

Kutt opp paprika og rødløk i 6-8 båter pr stk. Squash kuttes i skiver ca 1 cm tykke.

Skrell og  kutt opp poteter i mindre båter. Legg alt i en ildfastform, hell over olivenolje.

Forvarm ovnen til 200 grader, sett inn grønnsaker la det steke i 15 min, sett inn kyllingen og stek i ca 25 min. (til kyllingen er gjennomstekt, det kan variere fra ovn til ovn)


Vil enn ha mer smak på grønnsaker bruk litt chiliolje over før steking.