om denne oppskriften
ingredienser
Hos Oliviers & Co
Matlaging olivenolje, f.eks Pago de Penarrubia
Salt & Urtemiks for Kjøtt
På markedet
1 glass Paprika og koriander marinade
4 stk kyllingfilet
3-4 paprika i forskjellig farger
2 rødløk
1 squash
8-10 poteter ( eller etter eget ønske)
Tilberedning
Denne retten kan enten lages i ovn eller legges i folie på grillen.
Legg kyllingfilet i ildfastform (el i folie, legg da en kyllingfilet per pakke)
Hell over olivenolje og gni inn filet med urtesalt til kjøtt. Fordel så glasset med spansk marinade over kyllingfilet.
Dekk til og la stå i minimum 30 min. i kjøleskap.
Kutt opp paprika og rødløk i 6-8 båter pr stk. Squash kuttes i skiver ca 1 cm tykke.
Skrell og kutt opp poteter i mindre båter. Legg alt i en ildfastform, hell over olivenolje.
Forvarm ovnen til 200 grader, sett inn grønnsaker la det steke i 15 min, sett inn kyllingen og stek i ca 25 min. (til kyllingen er gjennomstekt, det kan variere fra ovn til ovn)
Vil enn ha mer smak på grønnsaker bruk litt chiliolje over før steking.