om denne oppskriften
En deilig oppskrift som dufter av vår. Ideell å dele med familie og venner.
ingredienser
Hos Oliviers&Co
Koriander olje
1 ss svart tapenade
La Classique olivenolje
På markedet
4 runde squash
2 chipolatapølser
2 merguez-pølser
1 løk
1 egg
1 hakket hvitløksfedd
1 bunt flat persille
Tilberedning
Vask squashene og skjær av toppen, ta ut kjernen med en teskje og fin hakk dette, sett til side. Damp eller kok de hele squashene i saltet vann i 10 minutter. Stek løken i 2 ss olivenolje i en stekepanne. Sett ovnen på 180°. Ta ut kjøttet fra chipolatapølsene og merguezpølsene og bland det med hakkede squashen og den brunede løken. Tilsett egg, hakket persille, tapenade, hvitløk, salt, pepper og bland godt. Fyll de dampede/ kokte squashene med fyllet, legg den avskårede toppen på toppen og legg dem i et fat.
Drypp rikelig med koriander olivenolje over og stek i ovnen i 40 minutter, mens du av og til bruker en ss og heller stekesaften over de fylte squashene. Drypp over litt oliven- og korianderolje før servering.