Fylte squash

Fylte squash
55 min 4 gjester lett

om denne oppskriften

En deilig oppskrift som dufter av vår. Ideell å dele med familie og venner.

ingredienser

Hos Oliviers&Co
Koriander olje
1 ss svart tapenade
La Classique olivenolje

På markedet
4 runde squash 
2 chipolatapølser 
2 merguez-pølser 
1 løk 
1 egg 
1 hakket hvitløksfedd 
1 bunt flat persille

Tilberedning

Vask squashene og skjær av toppen, ta ut kjernen med en teskje og fin hakk dette, sett til side. Damp eller kok de hele squashene i saltet vann i 10 minutter. Stek løken i 2 ss olivenolje i en stekepanne. Sett ovnen på 180°. Ta ut kjøttet fra chipolatapølsene og merguezpølsene og bland det med hakkede squashen og den brunede løken. Tilsett egg, hakket persille, tapenade, hvitløk, salt, pepper og bland godt. Fyll de dampede/ kokte squashene med fyllet, legg den avskårede toppen på toppen og legg dem i et fat. 

Drypp rikelig med koriander olivenolje over og stek i ovnen i 40 minutter, mens du av og til bruker en ss og heller stekesaften over de fylte squashene. Drypp over litt oliven- og korianderolje før servering.