om denne oppskriften
Perfekt for sjømatelskere, akkurat det du trenger etter en dag på stranden.
ingredienser
Hos Oliviers&Co
2 ss italiensk ekstra virgin olivenolje
På markedet
1 bunt fennikelkvister
48 store blåskjell
170 g del piquillo-paprika
2 klyper karripulver
2 sjalottløk
2 håndfuller ruccola
sitronsaft
Tilberedning
Rens blåskjellene. Tørk og hakk paprikaen. Skrell sjalottløken og hakk den fint.
Bland paprika, sjalottløk, karripulver og 1 ss olivenolje i en salatbolle.
Finhakk fennikelen (uten å skrelle den) med en slicer eller kjøkkenmaskin.
Legg blåskjellene og fennikelen på grillkullene. Kok raskt over flammene. Ta ut blåskjellene så snart de åpner seg.
Mélangez les moules avec les poivrons. Terminez par un filet d'huile d'olive. Servez avec la salade de fenouil et de roquette.