Fennikelsalat med store blåskjell og piquillo-paprika

Fennikelsalat med store blåskjell og piquillo-paprika
40 min 2 gjester Moderat

om denne oppskriften

Perfekt for sjømatelskere, akkurat det du trenger etter en dag på stranden.

ingredienser

Hos Oliviers&Co
2 ss italiensk ekstra virgin olivenolje

På markedet
1 bunt fennikelkvister
48 store blåskjell
170 g del piquillo-paprika
2 klyper karripulver
2 sjalottløk
2 håndfuller ruccola
sitronsaft

Tilberedning

Rens blåskjellene. Tørk og hakk paprikaen. Skrell sjalottløken og hakk den fint.

Bland paprika, sjalottløk, karripulver og 1 ss olivenolje i en salatbolle.

Finhakk fennikelen (uten å skrelle den) med en slicer eller kjøkkenmaskin.

Legg blåskjellene og fennikelen på grillkullene. Kok raskt over flammene. Ta ut blåskjellene så snart de åpner seg.



Mélangez les moules avec les poivrons. Terminez par un filet d'huile d'olive. Servez avec la salade de fenouil et de roquette.