om denne oppskriften
En typisk provençalsk oppskrift basert på fisk og sommergrønnsaker, som spises med ris eller kokte poteter.
ingredienser
Hos Oliviers&Co
Sommerolje
Sitron eddik
Urtesalt til fisk
På butikken
1 fin havbrasme
3-4 tomater
1-2 løk
3-4 skiver sitron
6 kvister fersk koriander
12 svarte eller grønne oliven
1 ss kapers
3-4 kvister timian
Tilberedning
Forvarm ovnen til 180 °C.
Legg sitronskivene på brasmefileten.
Hakk løken, skjær tomatene i tynne skiver og legg dem sammen i en rektangulær form.
Legg havbrasmen på toppen.
Dryss over oliven, kapers og urtesaltet, dryss sjenerøst med sommerolivenolje, smak til med pepper og tilsett 1 ss med sitroneddik.
Sett formen i ovnen i 20-25 minutter.
Server med basmatiris.