om denne oppskriften
Vår originale kakeoppskrift er perfekt balansert, der syrligheten fra sitronen og smaken fra bringebærene harmonerer med den søte hvite sjokoladen og skaper den ultimate nytelsen!
ingredienser
Hos Oliviers&Co
0,6 dl sitronolje
På markedet
Salt fra Camargue
100 g brunt sukker
1 sitron
1 (stort) egg
190 g sukker
1 ss bakepulver
80 g hvit sjokolade
1 kurv bringebær
Tilberedning
Sett ovnen på 180 grader.
Press sitronsaften i en salatbolle og tilsett egg, sukker og olivenolje med gresskarfrø. Bland godt sammen. Dryss i sukker, en klype salt og bakepulver og visp til dette er mykt. Kutt hvit sjokolade i terninger, og bland i halvparten i røren. Form kjeksene med spiseskjeer og fordel på bakepapir på et stekebrett.
Press de forsiktig ned og fordel 3-4 biter av hvit sjokolade og 2-3 bringebær i hver. Plasser ett gresskarfrø i midten av hver cookie og stek i 10-12 min.
Kakene skal være gylne og kjøles av på rist før servering.