Ovnstekt asparges

Ovnstekt asparges
20 min 2 gjester lett

om denne oppskriften

Fersk asparges, stekt i ovnen med litt parmesanost for ekstra nytelse. 

ingredienser

Hos Oliviers&Co
Rameau d'Or Dievole olivenolje
Havsalt fra Ebro-Deltaet


På marketet
1 ss sitronsaft
1 knippe fine asparges, avpusset
2 ss revet parmesanost
1 fedd hvitløk, hakket
1 liten koriander, hakket

Tilberedning

Forvarm ovnen til 220 °C.

Legg de ferske aspargesene i et fat og drypp over olivenolje. Vend rundt slik at aspargesen blir godt dekket. Tilsett parmesan, hvitløk og salt etter smak.

Legg aspargesene i en enkel rad på et stekebrett. Stek til de er møre, ca. 12 til 15 minutter avhengig av tykkelse.

Drypp over sitronsaft og olivenolje rett før servering, og dryss over parmesan og koriander.