om denne oppskriften
En smakfull og frisk salat – perfekt å dele med venner eller familie. Den grillede fetaosten blir herlig kremet, og passer utmerket sammen med den friske, grønne tomatsalaten.
ingredienser
Hos Oliviers&Co
Økologiske Grønnsitronolje
1 cc Vellagret Balsamico fra Modena
Grønne oliven med oregano
Havsalt fra Ebro-Deltaet
På markedet
6 grønne tomater
1 agurk
6 skiver fetaost
Sitronsaft
1 ss oregano
pepper
Tilberedning
Forvarm grillen i ovnen til 220 °C.
Skjær tomatene i skiver, og agurken i små staver uten å fjerne skallet.
Bland sitronsaft med oliven- og limeolje og en klype salt i en bolle.
Legg fetaostskivene på et stekebrett med bakepapir.
Drypp over oliven- og limeoljen, og grill dem i ovnen i 10–15 minutter.
Fordel tomater og agurk på 6 tallerkener. Legg en skive grillet fetaost på toppen.
Drypp over litt saus, tilsett noen dråper balsamicoeddik, dryss over oregano, legg på noen oliven, smak til med pepper, og server med det samme.