MOULIN DE MOURIÈS OLIVENOLJE MED SØT HVIT BALSAMICO

 • En kombinasjon som passer til: salater og retter med ost og oksekjøtt
 • En ny olivenolje med modne oliven
 • En balsamico uten tilsatt sukker og tilsetningsstoffer
kr 847,00
Tilpass MOULIN DE MOURIÈS OLIVENOLJE MED SØT HVIT BALSAMICO
Moulin de Mouriès Olivenolje - Modne Oliven Frankrike   + kr 0,00
Søt hvit balsamico   + kr 0,00
Plast Helletut til olivenoljeflaske   + kr 0,00
Boite pliable noël 2023- MM   + kr 0,00

* Nødvendige felt

Nettstedstilpasning
MOULIN DE MOURIÈS OLIVENOLJE MED SØT HVIT BALSAMICO
MOULIN DE MOURIÈS OLIVENOLJE MED SØT HVIT BALSAMICO

På lager

kr 847,00

Sammendrag
  Item code:
  AA009

  En kombinasjon av tapenadetoner med et snev av sukker, ideell til å sette smak på salater og retter med ost og oksekjøtt.

  Moulin de Mouries olivenolje har unike smaker av svart tapenade og kakao! Fremstillingen av denne "modne olivenoljen" begynner med manuell høsting av friske, grønne oliven. Deretter følger en spesifikk modningsprosess som består i å la olivenene fermentere under kontrollerte forhold. Oliven gjærer under kontrollerte forhold før de knuses i møllen. Det er denne kontrollerte gjæringsteknikken som gir oljen dens dominerende aromaer av tapenade og kakao. Denne Søte Hvit balsamicoen med en lys farge er en blanding av druemost og hvitvinseddik av høy kvalitet. Den høye konsentrasjonen av druemost gir denne balsamicoen en honningaktig og søt tone på ganen.

   Ideell til å sette smak på salater og retter med ost og oksekjøtt.

  Moulin de Mouriès olivenolje:  50% Aglandau, 15% Salonenque, 15% Verdale, 10% grossane, 10% Picholine 

  Søt Hvit Balsamico: konsentrert druemost (sulfitter), 20 % hvitvinseddik (sulfitter)

  Denne Maturées-olivenoljen fra Provence, som er produsert av François Xavier Arnihac, en dyktig møller, minner om tradisjonelle provençalske olivenoljer. Disse er verdsatt for sin smak av svært modne svarte oliven, slik våre besteforeldre kjente dem. Modnet olivenolje lages av friske, grønne oliven som plukkes tidlig i sesongen. I samsvar med strenge forskrifter starter mølleren fermenteringen av olivenene i kar, i et lukket, oppvarmet rom. Deres ekspertise ligger i temperaturen på olivenene, som gjæres dag etter dag uten oksygen. Deretter knuser mølleren olivenene, og den resulterende olivenoljen filtreres. Under filtreringen blir alle urenheter fjernet for å gi oljen den mest mulig stabilitet, slik at den beholder de beste aromaene så lenge som mulig. 

  Balsamicoeddik er produsert i århundrer i Modena-regionen og er laget av druemost og vineddik. Det er i hjertet av denne provinsen at de beste druene plukkes, som deretter varmes opp på lav varme for å få druemosten. Det hvite krydderet til modena er koblingen mellom balsamicoeddik (sødheten som en høy konsentrasjon av druemost gir) og hvitvinseddik (som gir den sin ravfargede farge).