OLIVIERS & CO produsent
Ferdinando Guicciardini
På eiendommen til dette flotte toskanske huset, et ekte middelalderslott i nærheten av Firenze, har det blitt produsert olivenolje i 900 år. Grev Guicciardini viderefører en tradisjon med italiensk fortreffelighet her. På dette terroiret, også kjent for sine flotte Chianti Classico-viner, er frukthagene av uovertruffen skjønnhet og produserer hvert år et bemerkelsesverdig lite parti for Oliviers&Co.
I 900 år har La Fattoria di Poppiano gått i arv fra generasjon til generasjon. Det var Ferdinando di Carlo som ga den betydelig drivkraft på 1800-tallet, som ble videreført av hans sønner og barnebarn. I dag er det Ferdinando Guicciardini som driver eiendommen, som har tillatt en radikal transformasjon og mekanisering av gården. Grunnkonseptet: rom for fremgang i full respekt for tradisjon!
Som ethvert tradisjonelt florentinsk gårdshus, kombinerer Castello di Poppiano produksjonen av viner med produksjonen av ekstra virgin olivenolje. Kvalitet er konstant gjennom hele produksjonssyklusen: planter, dyrkingsteknikk, prosesserings- og konserveringsteknologier.
For tiden dekker Fattoria del Castello di Poppiano 265 hektar, inkludert 140 hektar med vingårder og 37 hektar med olivenlunder, designet for rasjonelt jordbruk som respekterer miljøet.
Majoriteten av varianten er Frantoio-oliven fra Toscana og kjent for å gi frisk og lett olje til ganen.