Italia

Tradisjonell Balsamico 12 år vellagret

  • En nytelse for gourmeter
  • Produsert av den berømte Acetaia Malpighi i 5 generasjoner siden 1850
  • Lagret i 12 år i forkjellige trefat
kr 1 649,00
Item code:
74BATR100
EAN code:
8032793910039
Contenance:
100 ml

12 års lagret balsamico

Brukt under renessansen som helse-eliksir, er balsamicoeddik favoritt krydder av Italiensk gastronomi.

Kjent over hele verden, er denne fås kun fra de beste hvite druer: Lambrusco, Trebbiano og Spergola fra Emilia-Romagna-regionen. Ifølge dems kompetanse, er den sakte aldringen på fat av sjeldne tresorter som: eik, kastanje, kirsebær, ask, og morbær som produserer en suveren nektar - perfekt balansert, fyldig, med en vakker tresmak og unik fruktig smak.

Dette er en helt unik og sjelden balsamico eddik med en lang historie og tradisjon, produsert av den berømte Acetaia Malpighi i 5 generasjoner siden 1850. DOP Etikett (Protected Origin Betegnelse), gitt av spesialiserte Consortium av balsamic eddik av Modena etter en streng sensur, garanterer en perfekt kvalitet.

Bruk som en siste tilskudd for å forbedre smaken av pasta, kjøtt, frisk frukt, Parmigiana ost og iskrem.

Prøv den på ost, egg, frisk frukt (spesielt jordbær) og iskrem.

Kokt druemost 100%. (Lambrusco druer, Trebbiano modenese druer, Trebbiano di spagna druer, Ancellotta druer)

nutrition

Denne tradisjonelle balsamicoeddiken fra Modena er hentet fra mosten av trebbiano-rosiner tilberedt direkte på bålet, utildekket. Deretter lagres den i minimum 12 år på edeltre av forskjellige arter. Dette produktet av meget høy kvalitet er sertifisert håndverksmessig og av beskyttet opprinnelse (DOP): Opprinnelsen er garantert, så vel som dens håndverksmessige produksjon. Den inneholder ingen tilsatte farger, konserveringsmidler, karameller eller sulfitter. Den lagres deretter i mange år på trefat av forskjellige arter (eik, kastanje, kirsebær, ask og til slutt morbær). Det vil da følge langsomme prosesser med gjæring og oksidasjon. Denne lange lagringen gjør at den tiltrekker seg en overraskende og uforlignelig balanse av aromaer og smaker. Deretter følger en langsom prosess med gjæring og oksidasjon. Denne lange lagringen gjør at den tiltrekker seg en overraskende og uforlignelig balanse av aromaer og smaker, og fjerner i stor grad surheten. En intens og skinnende mørkebrun farge, en flytende og sirupsaktig tetthet og en kompleks duft med en bemerkelsesverdig harmoni av sure og søte toner.