Tarteletter med kandisert løk og lakserogn

Tarteletter med kandisert løk og lakserogn
60 min 4 gjester Moderat

om denne oppskriften

ingredienser

Fra Oloviers & Co

Exstra virgin olje

1 ss Balsamicoeddik med villpepper

1 ss Appelsinblomsthonning

På markedet

1 pk butterdeig

125 g lakserogn

300 g rødløk

Tilberedning

Skrell og kutt løkene i skiver og brun dem med 2 ss.olivenolje, når loken er blitt myk og blanc, ha så i appelsinhonning og balsamicoeddik, tilsett 3 ss. vann og kok på lav varme i ca 15 minutter, rør jevnlig.

Slå på ovnen til 180°C.

Kutt ut 12 skiver butterdeig ved hjelp av en 5 cm diameter kakeform og legg dem i smurte muffinsformer. Prikk deigen med en gaffel, pensle dem med litt eggehvite, fordel løken og stek i 25-30 minutter.

Avkjøl og tilsett 1 ts lakserogn ved servering.